Merhaba arkadaşlar internet programlama ile ilgili yeni bir çalışma yapiyorum deneme amaçli. Ben delphi 6 kullandığımda NMSMTP bileşenini kullanarak yapılıyormul ama bende delphi 7 var IdSMTP var aynı bileşen olarak ama bir türlü yapamadım hata veriyor ve birden fazla gönderim nasıl olcak mesela bir kez gönder tüşüna basıldığında timer nesnesi ile mi kontrolu sağlamak gerekiyor veya for lamı.
ikinci sorunum ise netten indirdiğim jedi vcl kompanentlerini kuramadım kurulum başladığında desing-time hatası veriyor ve corejvcl.dpl dosyası derlenemiyor delphi7 enterpase için uyum söz konusu mu?
saygılar
Delphi 7 de aynı anda birden fazla mail gönderme
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Merhaba,
Öncelikle hoşgeldiniz.
jedi componentlerinin kurulumu forumda çok kez konuşuldu. Arama kısmından aratarak bulabilirsiniz. Sadece bu konu değil, pek çok konuda aradığınız yanıta bu şekilde Arama yardımıyla ulaşabilirsiniz.
Indy ile döngüye sokarak, toplu mail gönderimi yapabilirsin.
Kolay gelsin.
Öncelikle hoşgeldiniz.
jedi componentlerinin kurulumu forumda çok kez konuşuldu. Arama kısmından aratarak bulabilirsiniz. Sadece bu konu değil, pek çok konuda aradığınız yanıta bu şekilde Arama yardımıyla ulaşabilirsiniz.
Indy ile döngüye sokarak, toplu mail gönderimi yapabilirsin.
Kolay gelsin.