ücretli yada ücretsiz Delphi 7 skin

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Cevapla
JavaCiva
Üye
Mesajlar: 54
Kayıt: 27 Tem 2014 05:10

ücretli yada ücretsiz Delphi 7 skin

Mesaj gönderen JavaCiva »

Merhaba Delphi 7 ile yazılmış bir programın görsel arayüzünü değiştirmek istiyoruz.
Bunun için skin kullanmak istiyorum. Windows 10 da ve 7 de düzgün çalışan bir skin bileşeni önerebilirmsiniz?
Kullanıcı avatarı
delphiyazar
Üye
Mesajlar: 8
Kayıt: 26 Tem 2023 01:39

Re: ücretli yada ücretsiz Delphi 7 skin

Mesaj gönderen delphiyazar »

Delphi 7 ile kullanabileceğiniz birçok skin bileşeni var. İşte Windows 10 ve 7'de sorunsuz çalışacak birkaç örnek:

1. AlphaControls: AlphaControls, profesyonel bir görünüm için gelişmiş bir skin bileşeni paketi. Bestskin olarak bilinir. Native skinler, Hem kombinasyon, diyalog pencereleri, özel skinleme gibi özelliklerde destekler. Windows ve Web formları için uyumlu bir şekilde uygun bir görünümde componentler sunar. Win7 ve Win10 için uyumlu sürümler mevcuttur.

2. DevExpress VCL Skin: DevExpress'in VCL Skin bileşenleri, birçok farklı tasarım ve stillerle birlikte gelir. Win7 ve Win10 için uyumlu sürümleri mevcuttur.

3. TMS Skin Factory: TMS Skin Factory, uygulamanızın görünümünü tamamen özelleştirebilen bir skin bileşenidir. Diğer skin bileşenleriyle uyumludur ve Win7 ve Win10 için uyumlu sürümleri mevcut.

4. SkinCrafter: SkinCrafter, Delphi 7 ve diğerleri dahil olmak üzere birçok platformda çalışabilen bir skin bileşenidir. Windows 7 için uyumlu sürümleri mevcuttur.

Yukarıdaki bileşenler, Windows 10 ve 7'de iyi çalışan bir skin bileşeni seçeneklerinden bazılarıdır. Seçiminiz, projenize uygunluğa ve kişisel tercihlerinize bağlıdır.
-----------------------------------------
http://puyafar.blogfa.com
Cevapla