Turbo Power Onguard - Regdemo da tarih hatası [Çözüldü]

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
mataman07
Üye

Turbo Power Onguard - Regdemo da tarih hatası [Çözüldü]

Mesaj gönderen mataman07 »

sayın üstadlarım konuyu yanlış yerde açtıysam mazur görün. Delphi xe kullanıyorum fakat bir sorunum var turbo power onguard bileşenini kurdum.
RegDemo daki RCG ile lisans üretebiliyorum.
release code espiresi işaretleyip atıyorum 20.09.2014 yazdığımda lisans üretiyor ama REGISTRATION kabul etmiyor 20.09.9999 yazdığımda lisansı REGISTRATION kabul ediyor. tarih ile ilgi bi sıkıntım var ama bilemedim.
Sorunum nerededir baya uğraştım ama bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz ? :(
En son mataman07 tarafından 26 Eyl 2014 03:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
varyemez
Üye
İletişim:

Re: Delphi Xe ve Turbo Powe Onguard - Regdemo da tarih hatas

Mesaj gönderen varyemez »

tarihi noktalı değil de dd/mm/yyyy denermisin
mataman07
Üye

Re: Delphi Xe ve Turbo Powe Onguard - Regdemo da tarih hatas

varyemez yazdı:tarihi noktalı değil de dd/mm/yyyy denermisin
hocam o zaman hata veriyor denedim baya. ama CODEGEN ile exdmod çalıştırdım onlarda sıkntı yok. codegen ile reg demodaki REGISTRATION u da denedim yine hata veriyor
mataman07
Üye

Re: Delphi Xe ve Turbo Power Onguard - Regdemo da tarih hata

function IsReleaseCodeValid (ReleaseCodeString: string; const SerialNumber : longint) : boolean;
var
CalculatedReleaseCode : TCode;
TarihLisansSifresi: TCode;
begin
// Remove spaces from the Release code
while pos(' ', ReleaseCodeString) > 0 do
System.Delete(ReleaseCodeString, pos(' ', ReleaseCodeString), 1);

//------------------------
HexToBuffer(ReleaseCodeString, TarihLisansSifresi , SizeOf(TarihLisansSifresi)); //tarihi böyle okuttum - bu kodlar yoktu
Expires := GetExpirationDate(MachineKey, TarihLisansSifresi); ////tarihi böyle okuttum -bu kodlar yoktu
//--------------------------------------------------
// Calculate the release code based on the serial number and the calculated machine modifier
InitSerialNumberCode(MachineKey, SerialNumber, Expires, CalculatedReleaseCode);

// Compare the two release codes
result := AnsiUpperCase(ReleaseCodeString) = AnsiUpperCase(BufferToHex(CalculatedReleaseCode, sizeof(CalculatedReleaseCode)));
end;
selcukaktas
Üye

Re: Turbo Power Onguard - Regdemo da tarih hatası [Çözüldü]

Mesaj gönderen selcukaktas »

Merhaba,
Bahsettiğiniz düzenleme ile tarih kontrolünü yapabildiniz mi?

HexToBuffer(ReleaseCodeString, TarihLisansSifresi , SizeOf(TarihLisansSifresi)); //tarihi böyle okuttum - bu kodlar yoktu
Expires := GetExpirationDate(MachineKey, TarihLisansSifresi); ////tarihi böyle okuttum -bu kodlar yoktu
mataman07
Üye

Re: Turbo Power Onguard - Regdemo da tarih hatası [Çözüldü]

selcukaktas yazdı:Merhaba,
Bahsettiğiniz düzenleme ile tarih kontrolünü yapabildiniz mi?

Selcuk hayır kardeşim çözülmedi tarih varsayılan değeri 20.09.9999 bu geldiğinden 01.01.2016 yazsanda bi işe yaramadı halen daha da sorunu çözemedim bu konuda da birilerinin birşeyler bildigini ama söylemediğini düşünüyorum. gerekirse ücretini de ödemeyi düşündüm ama yardım edebilicek kimse çıkmadı