Delphi içinde TMS Scripter kullanımı

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Cevapla
azimliacemi
Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 01 Eki 2013 03:06

Delphi içinde TMS Scripter kullanımı

Mesaj gönderen azimliacemi »

Cümleten SA // aranıza yeni katıldım birde soru sorayım dedim :D Soruna ben çözüm üretemedim inş siz bir çözüm ürete bilirsiniz. :wink:
Bu adreste'ki companenti kullanıyorum http://www.tmssoftware.com/site/scriptstudiopro.asp şimdi bu küçük ama işlevi büyük olan companent bize proje içinde delphi ide sini sunuyor bakınız resim 1.1 Bu ide ile bir forum tasarımı yapıldığında bize 4 tane dosya oluşturuyor. Sıkıntı burada başlıyor bu dosyaların içeriği herkeze açık yani kod güvenliği bulunmuyor bende bu dosyaları MSSql VT saklama gereksinimi duydum sorum'da budur bu 4 tane dosyayı nasıl VT'de saklayıp kullana bilirim :oops:
Burada http://www.tmssoftware.com/site/manuals ... Manual.pdf TMS yapımcıları bu olay ile alakalı bir PDF vermişler sizde incelerseniz sevinirim

Resim
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin
Mesajlar: 4482
Kayıt: 10 Haz 2003 01:48
Konum: İstanbul

Re: Delphi içinde TMS Scripter kullanımı

Mesaj gönderen rsimsek »

Yazdığınız kodların görünmesini istemiyorsanız kendinize göre veya belli bir algoritmaya göre şifreleyip veri tabanına binary olarak kaydedebilirsiniz. Kullanacağınız zaman da aynı işlemi tersine yapmak gerekiyor. Tabi kullanıcı buna erişecekse herhangi bir güvenlikten söz etmek mümkün değil. Çünkü şifreli dosyayı normal hale çevirince görünür olacaktır.
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Cevapla