Merhaba,,
konuyu açmadan önce gerçekten araştırma yaptım ama sonuç alamadım evde internet olmadığı için Delphi "Türkiye Offline v4" indirdim orada çok araştırdım ama bulamadım gerçekten. yukarıdaki başlıktaki kodların invert kısmı hariç diğerleri işe yarıyor...
yapmak istediğim timage1 üzerinde gösterdiğim resim üzerinden seçili alanı timage2 ye aktarmak istiyorum örnek olarak şu şekilde
timage1 üzerinde kimlik fotokopisi olsun
bunun üzerinde ilk seçtiğim alan kimlik önyüzü bu alanı şeçtikten sonra Button1'e tıkladığımda timage2 ye aktarmak aynı şekilde arka yüzünü şeçtikten sonrada button2'ye tıklayınca timage3 te göstermek yukarıdaki başlığı inceledim buradaki kodlarla seçim alanını oluşturma işlemini yaptım ama diğer image'ye aktarmayı yapamadım.. şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler...
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..
Merhaba, vermiş oldğunuz kodlar çalışıyor ama istediğim gibi düzenleme yapamadım. image1 üzerinde seçim alanını oluşturmak ve Kimlik ön dediğimde image2 ye aktarması bu işlemi hala yapabilmiş değilim. Birde şu olay dikkatimi çekti ilk verdiğim başlıkta bulunan kodlardaki işlem yapılan timage nesnesini panel üzerine yada herhangi bir nesne üzerine yerlertirdiğimde program derlendikten sonra seçim alanı gözükmüyor...
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..