Animasyon Chart gibi bir Component var mı? [İstek]

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Animasyon Chart gibi bir Component var mı? [İstek]

Mesaj gönderen G.Arkas »

Merhaba kardeşlerim;

Bana şöyle Progressbar gibi olan aynı zamanda anlık değerleride gösterebilecek bir component arıyorum. Aslında çok kolay bir tarifi var ama ben beceremedim galiba.

Mesela CPU kullanımını anlık istatistiksel (Heh doğru kelime bu.. :D ) olarak ekrana vuracak. Görsel bir component aramaktayım.

İyi çalışmalar herkese...
Resim
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Re: Animasyon Chart gibi bir Component var mı? [İstek]

Mesaj gönderen Battosai »

Yapmak istediğiniz işe göre kullanılan grafik bileşenleri değişebilir. Örneğin verdiğiniz cpu kullanımı için progressbar kullanılabilir...Çeşit arıyorsanız jedinin güzel progress bileşenleri var. Ayrıca daha gelişmiş bişeyler arıyorsanız delphide mevcut olan teechart kullanılablir. Özellikleri ve grafik gösterme çeşitliliği olan bir bileşen...velhasıl ihtiyaca göre en kolay yöntem hangisi ise tercihinizi ona göre yapın