delphi flash player kullanımı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Lord_Ares
Üye

delphi flash player kullanımı

Mesaj gönderen Lord_Ares »

merhaba
darkorbit isimli bir oyun için kendi webbrowserımı yazmak istedim. youtube ta gördüm sık kullandığı bileşenleri kendine göre düzenlemiş bir webbrowser yapmış bende bunun gibi birşey yapayım istedim. fakat sıkıntı şu delphi ile sitye bağlanıyorum oyuna başla dediğimde yeni bir sayfa açıyor ve burda oyunu oynuyorsun. Delphide flas siteleri webbrowser ile çağırdında ( şu kodu çalıştırmak isteniyor.çalıştırırken hata oluştu ) felan diye bir suru hata veriyor. delphide bunu nasıl yaparım fikri olan varmı
Lord_Ares
Üye

Re: delphi flash player kullanımı

delphi de yazdığımız webbrowserda flash oyunları açamazmıyız bilen varmı.
delphi_programmer
Üye

Mesaj gönderen delphi_programmer »

[quote="Lord_Ares"]delphi de yazdığımız webbrowserda flash oyunları açamazmıyız bilen varmı.[/quote]

Internet Explorer'da neyi görüyorsanız, form üzerine koyduğunuz webbrowser nesnesinde de görebilirsiniz.
Sonuç olarak webbrowser nesnesi IE çekirdeğini kullanır.
Sorunuz anlaşılır değil.
"şu kodu çalıştırmak isteniyor.çalıştırırken hata oluştu" şeklindeki hatanın neden olabileceği hakkında kimsenin fikri olmaz zaten.
Ne yaptınız, nasıl yaptınız, hangi hata mesajını aldınız bunları bilmeden kim yardımcı olabilir ki size ?
Lord_Ares
Üye

evet haklısın ama hatanın ne olduğunu anlayamadığım için vermedim birde siz bakın
sayfa yuklenirken ayrı bir pencerede bu şekil bir hata çıkyor ve sadece ok tuşu çıkıyor.

Bir çalışma zamanı hatası oluştu. Hatayı ayıklamak istiyormusunuz
satır 52
hata : nesne gerekli

düzeltmek için evet dediğimde

an exeption runtime error has occurred in script
however, a debuggger that cannot handle the exception type is already attached to the process.

hatasını veriyor ve seçenek olarak sadece ok çıkıyor.ok dediğinde ,tekrar hata veriyor.
bu sayfadaki komut dizisinde hata oluştu
satır 53
karakter 3
hata nesne gerekli
kod 0

bu hatalar ardı ardına geliyor. hataları geçmenin tek yolu var oda bu sayfadaki komut dizisinde hata oluştu kod çalıştırılmaya devam etsin mi sorusuna hayır derseniz geçiyor ever derseniz hata vermeye devam ediyor.
Lord_Ares
Üye

önere bileceğiniz başka webbrowser componenti varmı , komut dizisi hatası hakkında fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
teşekkürler.