merhaba
eskiden delphi6 kullanıyordum. formattan sonra delphi7 kurayım dedim. kurdumda. kullandığım tüm bileşenleri de ekledim.
tek sorun TurboPower Essentials de. kurarken E111_D70 de sorun olmadan yükledi. ancak özellikle kullandığım tesdbdateedit için E111BD70 yi yüklerken
"error in module. requires clause in incorrect" hatası veriyor.
liblary paty e suorce yi ekledim.
tüm turbopowerleri silip kaç kez yeniden yükledim. Bpl den sildim. denemediğim şey kalmadı.
yardımcı olabilecek arkadaş var mı. şimdiden teşekkürler.
turbopower bileşeni kurulum sorunu
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Re: turbopower bileşeni kurulum sorunu
yazdığından anladığım kadarıyla requires kısmında istediği şey delphi 7 de yok.
project manager de bileşenin requires kısmında delphi6 ya ait gereksinimleri kaldırıp delphi7 deki karşılıklarını eklemeyi deneyin.
project manager de bileşenin requires kısmında delphi6 ya ait gereksinimleri kaldırıp delphi7 deki karşılıklarını eklemeyi deneyin.
Yanlış hatırlamıyorsam .DPK dosyasında yanlış tanımlanmıştı. İhtiyacı olan dosyalardan birisi xxxx70 olması gerekirken xxxx60 yazıyor oradan kaynaklanıyordu. Ben .DPK yı açıp içinden düzeltip kaydettim ve oldu...
Kendi bilgisayarımın başında değilim dolayısıyla bakamıyorum...
Kendi bilgisayarımın başında değilim dolayısıyla bakamıyorum...
acaba hangi dosyanın adını değiştireceğiz.
birsürü 6 ile biten var.
birsürü 6 ile biten var.

çözdüm: turbopower bileşeni kurulum sorunu
sorunu şöyle çözdüm
http://cbuilder.borlandforum.com/impboa ... ent&no=375
sitesinden sıf tpessence_1.11_packages.zip aldım.
kendi sitesinden de TurboPower Essentials 1.11 indirdim. ordaki packages i silip üsttekini oraya kopyaladım. yükledim. oldu.
sorun içindeki dosyadan kaynaklanmakta herhalde. ilginiz için tşk.
http://cbuilder.borlandforum.com/impboa ... ent&no=375
sitesinden sıf tpessence_1.11_packages.zip aldım.
kendi sitesinden de TurboPower Essentials 1.11 indirdim. ordaki packages i silip üsttekini oraya kopyaladım. yükledim. oldu.
sorun içindeki dosyadan kaynaklanmakta herhalde. ilginiz için tşk.