Arkadaşlar mrb,
Delphide DBNavigator çubuğunu kullanmadan belirli kısımlara veri girmek istiyorum ancak bir DBEdit nesnesinden aktarım yapamadım bunun yöntemi nasıl yada kodları forumda arattırdım bulamadım, birde bildiğim tek table DBase for Windows yani bunu öğrendim, bununla ilgili işlemler hakkındada geniş bilgi bulamadım forumda...
BDE Database insert
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: BDE Database insert
slm, tek table DBase for Windows dediğin yerde bir Paradox olcak o sana daha çok yarar, Delphi hangi version kullanıyosun bilmiyorum ama C:\Program Files\Borland\Delphi7\Demos\Db kendi bilgisayarında senin istemediğin kadar örnek var iyyyce araştır bakam
"Şu deredeki su,kaç kere değişti,yıldızların akisleri hep yerinde."
Re: BDE Database insert
Ben Delphi 6 kullanıyorum, söylediğiniz örneklere göz attım, orada bir filter uygulaması var, müşterilerin siparişlerini falan görebiliyoruz,
Aslında Aklımdakş ,projeyi paylaşsam daha uygun sanırım
Ben Ürün takip programı üzerine çalışıyorum, operasyon bilgileri olan bir database oluşturdum ancak stok takibi ve siparişlerle ilgili dataları nasıl ve nerde tutracağımı çok oturtamadım kafamda... yani hangi ürün hangi özelliklere sahip vede hangi operasyonda nekadar zaman harcanacağı bilgileri elimde database de, ancak siparişleri yönetme ve kayıt altına alma işi biraz düşündürüyor beni?
Aslında Aklımdakş ,projeyi paylaşsam daha uygun sanırım

Ben Ürün takip programı üzerine çalışıyorum, operasyon bilgileri olan bir database oluşturdum ancak stok takibi ve siparişlerle ilgili dataları nasıl ve nerde tutracağımı çok oturtamadım kafamda... yani hangi ürün hangi özelliklere sahip vede hangi operasyonda nekadar zaman harcanacağı bilgileri elimde database de, ancak siparişleri yönetme ve kayıt altına alma işi biraz düşündürüyor beni?