Işık Delphi Internet Explorer Yasaklamaları 1.0.0.0

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
ilker1525
Üye

Re: Işık Delphi Internet Explorer Yasaklamaları 1.0.0.0

Mesaj gönderen ilker1525 »

sayın Aslangeri kardeşim yapacak birşey yok demekki yanlış bir proje yapmışım onu anladım dediğin gibi kimse için programın işe yarayıp yaramaması önemli değil herkez görsellikten yakınıyor konuyu açtığımdan bu güne kadar hep bundan bahsettim kimsenin işine yaramıyor demekki sadece tasarım ile ilgili yorumlar yapacağımız bir durum yok ben bu proje ile ilgili bu na benzer olarak ekle kaldır yasaklamaları adlı bir proje ve ufak defek birçok proje yapmıştım ve bu yorumlar karşısında koymam zor nedeni bu kişiler programdan ziyade tasarıma bakıyor bir kişi program tasarımı kötü ama işe yarayabilir demiyor işte böyle

ben böyle programlar (( işlevinden ziyade tasarımı ile ilgilenilecek olan )) koyarsam kendimi zedelerim millet yapsın bende yorum yapayım artık . yorum yapmak kolay ve kolay iş ....

saygılarımla ilker1525
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

:D
arkadaşım burdaki arkadaşlar son kullanıcı değil. o yüzdende programı son kullanıcı gibi incelemiyorlar.
Eğer son kullanıcı olsalardı muhtemelen programdan övgü dolu sözlerle bahsedeceklerdi.
ben böyle programlar (( işlevinden ziyade tasarımı ile ilgilenilecek olan )) koyarsam kendimi zedelerim
Arkadaşlarda sana ondan bahsetmeye çalışıyor. Programda tasarım ile çok (fazladan) uğraşmışsın demeye çalışıyorlar.
.....
kolay gelsin.
çalışmalarında başarılar.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Kullanıcı avatarı
ilker1525
Üye

Mesaj gönderen ilker1525 »

inanki tasarımından çok işlevlerini herkez kullanabilsin diye yaptığı işlevlerin görsel anlatmaya calıştom yani
IE deki verdiğim kodların hepsinin görsel olarak aktarmamdaki sebep ilk kullanıcıya yardımı olabilir ve onlar acaba ne yaptım demesin diye tasarıma biraz özen gösterdim eski tasarımı tamamen unutun yeni tasarım bile iyi değil dediler nedeni program yoktu ve sadece tek ekran vardı kimse demedi diğer sayfalar nasıl oldu diye anlamıyorum tasarım ve kullanıcıları aynı yönlerden yanaşıyorlar

saygılarımla ilker1525