fastreportta print tusuna bastığımda yazıcı ağdaki bilgisayara bağlı olduğu için yazdıramıyorum, ama yazıcı bilgisayara bağlı olduğunda yazdırabiliyorum(yazdır dediğimde ağdaki yazıcıyıda görmesine rağmen hata veriyo)
ağdaki bilgisayarlarada bunu nasıl yazdırabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.
tskrlr
iyi calısmalar...
Fastreport sorunu
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Re: Fastreport sorunu
bu sorunla karşılasan çıkmadı sanırım ama gerçekten buyuk bir sorun
Sorunun Fast Report'tan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlama adına soruyorum, diğer uygulamalardan (word, excel vb.) bu yazıcıya çıktı gönderebiliyor musunuz? Fast reportunuzun tam sürümü nedir?
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
oncelikle cok tskrlr ilginiz icin
evet diger uygulamalarda cıkarabiliyorum yani normal word excel belgesini agdan cıktı veriyo
fast report 2.52 surmunu kullanıyorum
evet diger uygulamalarda cıkarabiliyorum yani normal word excel belgesini agdan cıktı veriyo
fast report 2.52 surmunu kullanıyorum
FastReport un 2 serisi sürümlerinde benzer sorunların çıkması muhtemeldir. Çok zor olmayacaksa daha yeni sürümlerine geçin derim.
Ayrıca:
Raporu gönderdiğinizde ne oluyor? Bir hata mesajı mı çıkıyor? Yoksa hiçbir şey olmuyor mu?
Yazıcınızın marka/modeli nedir? Kullandığınız yazıcının sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
Ayrıca:
Raporu gönderdiğinizde ne oluyor? Bir hata mesajı mı çıkıyor? Yoksa hiçbir şey olmuyor mu?
Yazıcınızın marka/modeli nedir? Kullandığınız yazıcının sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
C. Sunguray
csunguray at netbilisim.kom
Net Bilişim Hizmetleri
Sıradan her programcı bilgisayarın anlayabileceği kodlar yazabilir.
Sadece iyi programcılar insanların da anlayabileceği kodlar yazarlar.
Martin Fowler (http://martinfowler.com/)
csunguray at netbilisim.kom
Net Bilişim Hizmetleri
Sıradan her programcı bilgisayarın anlayabileceği kodlar yazabilir.
Sadece iyi programcılar insanların da anlayabileceği kodlar yazarlar.
Martin Fowler (http://martinfowler.com/)