Fastreport sorunu

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
khan06
Üye

Fastreport sorunu

Mesaj gönderen khan06 »

fastreportta print tusuna bastığımda yazıcı ağdaki bilgisayara bağlı olduğu için yazdıramıyorum, ama yazıcı bilgisayara bağlı olduğunda yazdırabiliyorum(yazdır dediğimde ağdaki yazıcıyıda görmesine rağmen hata veriyo)
ağdaki bilgisayarlarada bunu nasıl yazdırabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.
tskrlr
iyi calısmalar...
khan06
Üye

Re: Fastreport sorunu

Mesaj gönderen khan06 »

bu sorunla karşılasan çıkmadı sanırım ama gerçekten buyuk bir sorun
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Sorunun Fast Report'tan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlama adına soruyorum, diğer uygulamalardan (word, excel vb.) bu yazıcıya çıktı gönderebiliyor musunuz? Fast reportunuzun tam sürümü nedir?

Kolay gelsin.
khan06
Üye

Mesaj gönderen khan06 »

oncelikle cok tskrlr ilginiz icin

evet diger uygulamalarda cıkarabiliyorum yani normal word excel belgesini agdan cıktı veriyo

fast report 2.52 surmunu kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
csunguray
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen csunguray »

FastReport un 2 serisi sürümlerinde benzer sorunların çıkması muhtemeldir. Çok zor olmayacaksa daha yeni sürümlerine geçin derim.

Ayrıca:

Raporu gönderdiğinizde ne oluyor? Bir hata mesajı mı çıkıyor? Yoksa hiçbir şey olmuyor mu?
Yazıcınızın marka/modeli nedir? Kullandığınız yazıcının sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
C. Sunguray
csunguray at netbilisim.kom
Net Bilişim Hizmetleri

Sıradan her programcı bilgisayarın anlayabileceği kodlar yazabilir.
Sadece iyi programcılar insanların da anlayabileceği kodlar yazarlar.
Martin Fowler (http://martinfowler.com/)