DElphiye yeni Başlıyorum...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
DElphiye yeni Başlıyorum...
Merhaba herkese ben daha yeni Delphi 7 indirdim ve nerden başlamam gerektigini sizlere sormak istiyorum!!!
Re: DElphiye yeni Başlıyorum...
Merhaba,
En güzeli kitapla ve seminerlerle başlamak bence. Kitabı okuyup, kafanıza takılanları forumda/DelphiTürkiye Offline'da aratın. Zaten kitap bittiğinde kendinize yön çizecek kadar bilgi sahibi olursunuz. Kafanıza takılanları arayıpta bulamazsanız, foruma sorabilirsiniz.
Kolay gelsin.
En güzeli kitapla ve seminerlerle başlamak bence. Kitabı okuyup, kafanıza takılanları forumda/DelphiTürkiye Offline'da aratın. Zaten kitap bittiğinde kendinize yön çizecek kadar bilgi sahibi olursunuz. Kafanıza takılanları arayıpta bulamazsanız, foruma sorabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Nerden indirdin bakalımpowerboss yazdı:Merhaba herkese ben daha yeni Delphi 7 indirdim ve nerden başlamam gerektigini sizlere sormak istiyorum!!!

Şaka bir yana offline sürümde bir çok örnekler mevcut.
Ama yazılım ile ilgili hiç bir şey bilmiyor iseniz öncelikle kitaplar ile başlamalısınız.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Hayırlı olsun. Hoşgeldin
Aramıza bir Caylaq daha katıldı
Aramıza bir Caylaq daha katıldı

hayırlı olsun arkadaşım,
Benimde tavsiyem arkdaşların söylediği gibi bir kitap ile başlaman. Yanlız kitap alırken başlangıç seviyesinde bir kitabı tercih et, ileri seviye bir kitap başlamadan bırakmana neden olabilir. Bir önerim daha olabilir kendine bir proje belirle ve onun üzerinde öğrenmeye başla senin için daha faydalı olacaktır.
Benimde tavsiyem arkdaşların söylediği gibi bir kitap ile başlaman. Yanlız kitap alırken başlangıç seviyesinde bir kitabı tercih et, ileri seviye bir kitap başlamadan bırakmana neden olabilir. Bir önerim daha olabilir kendine bir proje belirle ve onun üzerinde öğrenmeye başla senin için daha faydalı olacaktır.
Başlangıç için Adım Adım Delphi 7 kitabını önerebilirim.Oradaki örnekleri incele konulara çalış kendi yapmaya ve component(nesler)'leri karıştır kurcala örnekleri değiştir vs vs vs
kolay gelsin....
kolay gelsin....
saolun kaptım bile