S.a
arkadaşlar üzerinde çalıştığım programda kayıtlı olan her web adresini açıp login ve pass yerlerine kayıtlı olan bilgileri girmek istiyorum.açma işlemi ve kayıt olayları tamam ama web sitesine bilgi yükleyerek otomatik olarak entere basılma işini nasıl yapacağim.enter ascii kodu #13 onunla bir şeyler yapabilirim ama diğer sorunun altından kalkamadım.araştırmalar sonucunda bir kaç kişi xml ile olabileceğini söyledi.aslıda mantıksızca gelmiyor.sonuçta xml kullanarak rss okunabiliyor ise bilgide yollanabilir.ama nasıl??
teşekkürler iyi çalışmalar...
web alanına bilgi yollama ?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forumda aramadan sormuşun soruyu... bu mevzu forumda mevcut....
viewtopic.php?t=22058&highlight=html+post
viewtopic.php?t=22058&highlight=html+post
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
araman gereken bilgileri zaten baslikta kendin yazmissin. web alanina bilgi yollama. arama kismina girip web bilgi yazsan Bütün terimler için ara secenegini secsen istedigin sonuc 7. sirada cikiyor. ordaki ornekte hem sayfadaki elementlere delphiden nasil deger atayacagin var hem de sayfadaki bir dugmeye nasil click edeceginin cevabi var. siz aramayi kendi basliginizda yer alan kelimelere gore yapmadiniz sanirim
bizi de yanlis anlama, forumda aradigimi bazen bende bulamiyorum, benim anlatmaya calisitigim tek sey bosuna zaman kaybetmemen icin. cunku anahtar kelimeler zaten sordugun sorunun basliginda yer aliyor. gerisi ufak bir aramaya kaliyor.
ve son olarak soruyu yanlis bolumde sormussun. sorunun yeri programlama olmasi lazim.
bizi de yanlis anlama, forumda aradigimi bazen bende bulamiyorum, benim anlatmaya calisitigim tek sey bosuna zaman kaybetmemen icin. cunku anahtar kelimeler zaten sordugun sorunun basliginda yer aliyor. gerisi ufak bir aramaya kaliyor.
ve son olarak soruyu yanlis bolumde sormussun. sorunun yeri programlama olmasi lazim.
Re: web alanına bilgi yollama ?
aman hocam yok ya tabi ben sizi anlıyorum ama işte insanlık hali neyse gerek yok uzatmaya kusura bkmayın yanlış anlaşıldıysa af ola.amacımız kırmak ya da bozmak değil bir bütün olamak.senin dediğin gibi arama kritirlerini yanlış seçmişim.bilgilendirdiğin için teşekkürler.
iyi çalışmalar...
iyi çalışmalar...