web browser yardım

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
okans
Üye

web browser yardım

Mesaj gönderen okans »

merhaba ben delphi 2007 ile bir tarayıcı yaptım fakat webbrowser ile bir sayfa açtığım zaman (örneğin google) sayfadaki butonlar 3 boyutlu çıkmıyo yani delphi 7 nin orjinal butonları gibi çıkıyo onu nasıl 3 boyutlu yapabilirm yardım ederseniz çok sevinirim
Kullanıcı avatarı
barutali
Üye

Mesaj gönderen barutali »

Bilgisayarını Klasik temada kullanıyorsan buttonların öyle çıkması normal ...
amatör küme programcı :D
okans
Üye

Mesaj gönderen okans »

bana amatör diyen senmisin yardımı senden istemedim say :D ayrıca bilgisayarı klasik xp de kullanmıyorum bilen cevaplarsa daha mantıklı olur herzaman :D
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

okans yazdı:bana amatör diyen senmisin yardımı senden istemedim say :D ayrıca bilgisayarı klasik xp de kullanmıyorum bilen cevaplarsa daha mantıklı olur herzaman :D
üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. cevap ilgisiz olabilir ama sonucta ortaya bir yardım niyeti konuluyor
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog
Kullanıcı avatarı
hacker_10-ur
Üye

Mesaj gönderen hacker_10-ur »

win32 | xpmanifest componentini forma at bir dene...

olabilir belki!!!!
DELPHI - C ++
PASCAL - TURBO C
Kullanıcı avatarı
Query
Üye

Mesaj gönderen Query »

okans yazdı:bana amatör diyen senmisin yardımı senden istemedim say :D ayrıca bilgisayarı klasik xp de kullanmıyorum bilen cevaplarsa daha mantıklı olur herzaman :D
:lol: Ortada bir yanlış anlaşılma var. @lanetlinin imzası öyle ve sanırım kendisine hitaben yazılmış bişi herşeyden alınmayalım arkadaşlar :roll:
--------
Kayıp sorularım var
Bulunmuş cevaplarım
Bir dönenceden ibaret hayatım
Gün gelecek sorular bulunacak
Lakin cevaplarım kayıp...
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

ahaha. olay şimdi anlaşıldı.

hepimiz kardeşiz arkadaşlar. öpüşüp barışalım:)
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

Bence sorun @lanetli'nin takma adında :twisted: . Hem daha önce de kendisine söylemiştim :):):):):)
Şaban Şahin AKMAN
Üye

Mesaj gönderen barutali »

Mesaj içeriği ile imzayı ayıramayan benmiyim yoksa senmi ?

Ayrıca sonucta benim de insan olduğumu düşünürsek YANILMA PAYIMın ve soru YANLIŞ ANLAMA yüzdesinin YANLIŞ ANLAMAMAya eşit olduğunu düşünürsek %50 lik yanlış anlama kısmında kalıyorum..
Son olarak;
Senin kadar mükemmel olamadığım için Delphitürkiye.com Sorumlu ve Üyelerinden özür dilerim ...

Nickimin Sebebi : İşlerimin sürekli ters gittiği bir anda buraya üye olmam..
İmzamın Sebebi :Herkesin içinde herzaman bi amatör yatar ...
amatör küme programcı :D
Kullanıcı avatarı
Query
Üye

Mesaj gönderen Query »

lanetli yazdı: Nickimin Sebebi : İşlerimin sürekli ters gittiği bir anda buraya üye olmam..
Çok üzüldüm bazen herkesin başına geliyor şu sıralar benimde başımda olduğu gibi :cry:
lanetli yazdı: İmzamın Sebebi :Herkesin içinde herzaman bi amatör yatar ...
+ 1 Kesinlikle katılıyorum
--------
Kayıp sorularım var
Bulunmuş cevaplarım
Bir dönenceden ibaret hayatım
Gün gelecek sorular bulunacak
Lakin cevaplarım kayıp...
okans
Üye

Mesaj gönderen okans »

arkadaşlar ben şaka amaçlı lanetliye söledim öle farkındaysanız gülümseyerek cevap yazdım bu kadar uzayacağını bilsem sölemezdim özür dilerim arkadaşım kusura bakma
okans
Üye

Mesaj gönderen okans »

neyse arkadaşlar en iyisi bu soruyu ve bu olayları unutalım hepberaber çünkü benim içimde kötü bi niyet yoktu gerçekten kusura bakmayın lütfen