...

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
sencagri
Üye
İletişim:

...

Mesaj gönderen sencagri »

no commentt
En son sencagri tarafından 15 Haz 2012 11:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma!!!
sencagri
Üye
İletişim:

.
En son sencagri tarafından 15 Haz 2012 11:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
White Rose
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen White Rose »

programda BDE destekli dbase veritabanı kullanmışsınız sanırım
sencagri
Üye
İletişim:

Evet ve program şu anda Türkiye çapında 600 farklı market de kullanılıyor şubeler hariç ve

databasede hiçbir sorun yaşamadık.
burak
Üye

Mesaj gönderen burak »

dbase yi ben de clipperde kullanıştım, c tabanlı olduğundan gerçekten iyi idare ediyordu.
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Mesaj gönderen Battosai »

55 mb olduğu için indirmedim modüllere baktım biraz tasarım sıkıntısı var sanırım... font seçimi ve yerlişim düzeni daha güzel olabilir. Tasarım işi sıkıntılı iştir yazılımcı için...Tabi bu görüşlerim gördüğüm bir kaç modül ile alakalı hepsi için değil...
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Kurulumdan sonra HLW32.dll dosyası bulunamadı uygulamanın tekrar yüklenmesi sorunu giderebilir hatası verdi.
sencagri
Üye
İletişim:

...
En son sencagri tarafından 16 Şub 2011 10:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Mesaj gönderen Battosai »

Kendi programınızı övmek adına yanlış ifadeler kullanmışınız.Türkiyenin "en" i demek biraz fazla olmuş...Ayrıca tasarımdan kastım janjanlı bir tasarım değil iyi dizayn edilmiş ve tabi renk uyumu olan birşeyden bahsediyorum.Dikkat edersen hepsi için değil demişim.Birde her program için tasarım önemlidir bunu bilesin...birşey daha merak ettim veritabanı BDE olduğu halde neden 55 mb boyutu var ?
sencagri
Üye
İletişim:

.. ..
En son sencagri tarafından 16 Şub 2011 11:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tesla

Mesaj gönderen Tesla »

sencagri yazdı:O bir mühendislik harikasıdır. Türkiyedeki ve dünya üzerindeki hiçbir program bizim bağlatı kurduğumuz kadar(terazi, yazarkasa ve on-yazarkasa) kurmamıştır!. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bence ötesine bile geçmiştirde haberiniz yok :D
Programlamayı siz mi buldunuz?
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

Gerçekten program Türkiye'nin en'(iyis)i olabilir ama bunu programı yazan belirttiği zaman ters teper. Buna, o alanda ancak çok deneyimli ve bilgili kullanıcıların olur demesi doğru olanıdır.

Mesela, dünyanın en iyi programını yazdım ama kimseye bir şey söylüyormuyum hiç :twisted: .
Şaban Şahin AKMAN