...
.
En son sencagri tarafından 15 Haz 2012 11:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma!!!
- White Rose
- Üye
- İletişim:
...
En son sencagri tarafından 16 Şub 2011 10:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kendi programınızı övmek adına yanlış ifadeler kullanmışınız.Türkiyenin "en" i demek biraz fazla olmuş...Ayrıca tasarımdan kastım janjanlı bir tasarım değil iyi dizayn edilmiş ve tabi renk uyumu olan birşeyden bahsediyorum.Dikkat edersen hepsi için değil demişim.Birde her program için tasarım önemlidir bunu bilesin...birşey daha merak ettim veritabanı BDE olduğu halde neden 55 mb boyutu var ?
.. ..
En son sencagri tarafından 16 Şub 2011 11:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Gerçekten program Türkiye'nin en'(iyis)i olabilir ama bunu programı yazan belirttiği zaman ters teper. Buna, o alanda ancak çok deneyimli ve bilgili kullanıcıların olur demesi doğru olanıdır.
Mesela, dünyanın en iyi programını yazdım ama kimseye bir şey söylüyormuyum hiç .
Mesela, dünyanın en iyi programını yazdım ama kimseye bir şey söylüyormuyum hiç .
Şaban Şahin AKMAN