seri portu dinleme(sniffer)

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
ovural
Üye
İletişim:

seri portu dinleme(sniffer)

Mesaj gönderen ovural »

PDKS programı var bilgisayarda comporttan kart okuyucu ile haberleşiyor ..

bi programla ben bu veriler dinleyip ona göre işlem yapmak istiyorum(tabi diğer programda açık çalışmasına devam ediyorken)

eltima diye bi firmanın serial port sniffer diye bi bileşenini buldum ama verileri diğer programın almasına izin vermiyor ..

bu konuda bilgisi olan varmı
Kim ilim öğrenir sonra da onu gizlerse âhirette onun ağzına ateşten bir gem vurulur. (Hadis-i Şerif)
cozturk
Üye

Mesaj gönderen cozturk »

Advanced serial port monitor

Tam olarak istediğini yapıyor. yani bir programdan porta gönderilen ve porttan gelen bilgileri havada yakalayıp gösteriyor.

Aynı isimde başka bir firma program çıkarmadıysa site budur:
http://www.aggsoft.com/serial-port-monitor.htm

Note! You won't have to install any additional hardware or software to analyze the protocol. All you need is just the Advanced Serial Port Monitor application installed on your computer!

3 tane port kullanalım ara kabloyla giriş çıkış yapalım filan diye uğraşmaya gerek yok :)