Programa dosya gömme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
trolojik
Üye

Programa dosya gömme

Mesaj gönderen trolojik »

Merhaba öncelikle herkese iyi çalışmalar

Herhangi bir avi , mpg , wma uzantlı dosyayı forma nasıl gömebiliriz

not : şahısa sadece exe yollanacak avi veya ilgili dosya yollanmayacak
trolojik
Üye

örneklerde sadece avi anlatılmış diğerlerini nasıl yapacağız
2. sorum karşı bilgisayarda herhangi bir codec yüklenmesi gereklimi
3. sorum ise mp4 formatında bir dosyam var imtoo converter ile aviye çevirdim fakat tanimate açamıyor. Sizce nasıl tanimate bunu açabilmesi için nasıl convert etmem gerekiyor..
trolojik
Üye

Konu hakkında fikre sahip olan arkadaşlar yokmu ?
Kullanıcı avatarı
drony
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen drony »

trolojik
Üye

tmediaplayer yüklü şahsen bende onu kullanmak istiyorum , tam olarak yukarda merak ettiklerimi yazabilirmisiniz, verdiğiniz linkte birsürü konu var çünkü. RES yapmakta problemim yok bu arada
trolojik
Üye

+ Arkadaşım diske kaydetmesini istemiyorum yani embed şeklinde olması gerekli
Kullanıcı avatarı
fatihtolgaata
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fatihtolgaata »

Siz Exe'yi tekrar düzenlemekten bahsediyorsunuz. ResHack kodunu veriyor mu bilmem ama bunun gibi programların kaynak kodlarını inceleyerek nasıl yaptıklarına göz atabilirsiniz. Çünkü bu gibi programlar derlenmiş olan exe,dll içindeki resource'ları değiştirebiliyorlar. Ama çalışan bir exe'nin üzerine yazmak biraz zor olacaktır.
trolojik
Üye

Hayır olay reshacklık vs değil. Kendi hazırladığım bir programa avi ve mpg uzantılı 2 dosya gömmek istiyorum . Bu 2 dosya hiçbir şekilde dışardan ulaşılamayacak çünkü program şifreli olacak, Videolar diske yazılmayacak sadece formda olacak.

Tanimate kullanarak avi yürütmeye çalıştım fakat bilgisayarımdaki hiçbir avi dosyasını okuyamadı . Vediği hata mesajı "cannot read avi file" Tanimatenin istediği avi tarzı ile benim avilerim uyuşmuyor ..

TWindowsMediaplayer olayı çözebilir fakat mediaplayerinde resource okuma özelliği yok sadece filename okuyabiliyor. Ben diske yazdırmak istemediğimden twindowsmediaplayer bu işi göremiyor..

Umarım yeteri kadar açık olmuştur
trolojik
Üye

148 gösterim sonuç 0 arkadaşlar bu bilgiye ihtiyacım var birçok arama motorlarını kullandım yabancı forumlar , online chat odalarından destek almaya çalıştım fakat sonuç 0. İnsanlar biliyor paylaşmayımı sevmiyor yoksa kimse bilmiyormu..
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

trolojik yazdı:...örneklerde sadece avi anlatılmış diğerlerini nasıl yapacağız...
Sen bu avi örneğini denedin mi hiç. İstersen önce .avi için dene sonra mpg için dene çalışacak mı? Çalışmasını umuyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim. Kolay gelsin.
Şaban Şahin AKMAN

Evet denedim gömme kodunda problem yok fakat Tanimate componenti bilgisayarımda bulunan hiçbir avi dosyasını açamıyor
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

Normal bir .avi dosyası TAnimate tarafından oynatılabilir ama işin içinde değişik codec'ler girerse bu durumda ne yapmak gerekir hiç bir firkrim yoktur.
Şaban Şahin AKMAN

Tamam o vakit normal bir mpg mpeg veya benzeri bir dosyayı Tanimate nin açabileceği senkrona uygun convert nasıl veya hangi programla yapabilirim