timer in tag özelliği
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
timer in tag özelliği
timer in tag özelliği nasıl kullanılır, nedir, ne işe yarar?
bilenler lütfen söylesin...
bilenler lütfen söylesin...
CE
üzgünüm ama
haklısınız ama dediğim gibi delphi vcl bölümünde vcl? adında bu soruyu sordum zaten; bir kaç gün evvel. ama cevap veren olmadı diye özel olarak sordum...

CE
Sayın cebeser,
ben sorunuzu okumuştum. Bazen sonra cevap yazarım deyip atlatığımız oluyor, onun için burdaki mesajlar üzerine tekrar okudum. Ama sorunuzla ilgili bir önerim yok olsa sizinle paylaşırdım.
Ama burdaki üslubunuz hiç hoş değil. Fırçaladım vs.. Biz burda kimseye cevap garantisi vermiyoruz, elimizden ne gelirse paylaşıyoruz. Sen kimsin ki fırça atıyorsun? Patronumuz mu, amiriz mi
Üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim.
İyi günler.
ben sorunuzu okumuştum. Bazen sonra cevap yazarım deyip atlatığımız oluyor, onun için burdaki mesajlar üzerine tekrar okudum. Ama sorunuzla ilgili bir önerim yok olsa sizinle paylaşırdım.
Ama burdaki üslubunuz hiç hoş değil. Fırçaladım vs.. Biz burda kimseye cevap garantisi vermiyoruz, elimizden ne gelirse paylaşıyoruz. Sen kimsin ki fırça atıyorsun? Patronumuz mu, amiriz mi

Üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim.
İyi günler.
pardon
öncelikle özür dilerim.
fırçaladım değil de fırçaladın demek istedim.
o da doğru değil ama... neyse.
ama haksızlık etmiyor da değilsiniz. biz henüz başlayanlar olarak bir sorun olduğunda akıl yürütemiyoruz. çünkü zaten pek bir şey bilmiyoruz. böyle sorunlar yaşadıkça ve çözümlerini öğrendikçe biz de sizin gibi zamanla iyi birer programcı olacağız. bu yüzden karşılaştığımız sorunları size sormak durumundayız.
fırçaladım değil de fırçaladın demek istedim.
o da doğru değil ama... neyse.
ama haksızlık etmiyor da değilsiniz. biz henüz başlayanlar olarak bir sorun olduğunda akıl yürütemiyoruz. çünkü zaten pek bir şey bilmiyoruz. böyle sorunlar yaşadıkça ve çözümlerini öğrendikçe biz de sizin gibi zamanla iyi birer programcı olacağız. bu yüzden karşılaştığımız sorunları size sormak durumundayız.
bizim için en son aşama burası; bilenlerin yanı. lütfen bize biraz katlanın.gkimirti yazdı:ben eger bir sorunum olursa en son asama olarak foruma yazıyorum
kolay gelsin
CE
Sayın cebeser,
zaten elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mesela bu soruda tag'la ilgili bildiklerimi paylaştım sizinle.
Ama siz de şunu anlamalısınız ki, bir kişi herşeyi bilemez. Hatta sizin sorduğunuz soruyu forumda kimse bilemeyebilir. Burda yazdıklarınızdan biliyorsunuz da yazmıyorsunuz gibi haksız bir suçlama anlaşılıyor, bir de fırçaladım'ı görünce sigortalar attı ben de
Kolay gelsin.
zaten elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mesela bu soruda tag'la ilgili bildiklerimi paylaştım sizinle.
Ama siz de şunu anlamalısınız ki, bir kişi herşeyi bilemez. Hatta sizin sorduğunuz soruyu forumda kimse bilemeyebilir. Burda yazdıklarınızdan biliyorsunuz da yazmıyorsunuz gibi haksız bir suçlama anlaşılıyor, bir de fırçaladım'ı görünce sigortalar attı ben de

Kolay gelsin.
peki soru sormadan önce arama kısmına sadece tag yazıp arattırmayı denedinmi? ben şşimdi yaptım direk şu çıkıyor,
tag kullanımı
viewtopic.php?t=1694&highlight=tag
en azından sorunu onun altına ekleyebilirsin
orda güzel bir örnekle anlatılmış

tag kullanımı
viewtopic.php?t=1694&highlight=tag
en azından sorunu onun altına ekleyebilirsin

orda güzel bir örnekle anlatılmış