sql view to textbox

C# (C Sharp) veya Java ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
dr_ebuzer
Üye
Mesajlar: 30
Kayıt: 29 Eki 2005 08:26

sql view to textbox

Mesaj gönderen dr_ebuzer »

merhaba arkadaşlar sql de toplam view adında bir tablom var form üzerine bir textbox yerleştirdim view in içindeki veriyi text box a atmaya çalışıyorum ancak başaramadım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3044
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: sql view to textbox

Mesaj gönderen mkysoft »

Hangi veri tabanına bağlanmaya çalışıyorsunuz?

dr_ebuzer
Üye
Mesajlar: 30
Kayıt: 29 Eki 2005 08:26

Re: sql view to textbox

Mesaj gönderen dr_ebuzer »

mkysoft yazdı:Hangi veri tabanına bağlanmaya çalışıyorsunuz?
sql veritabanını kullanıyorum.
c# LİNQ TO SQL Classes ile bağlanıyorum verileri çekiyorum
örnek:
sql deki view adı girencikan olsun
db.v_girencikan giren=new db.v_girencikan();
txtgiren.text=giren.GIRENMIKTAR.toString();

yazdığımda herhangi bir hata vermiyor ancak textboxa bir şey gelmiyor.

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3044
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: sql view to textbox

Mesaj gönderen mkysoft »

c# LİNQ TO SQL Classes konusunda tecrübem yok. kullandığınız kodları paylaşabilirseniz daha kolay olur.

Cevapla