Java da web servisten image alma

C# (C Sharp) veya Java ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
muratmutlu
Üye
Mesajlar: 57
Kayıt: 02 Tem 2005 01:44
Konum: Antalya

Java da web servisten image alma

Mesaj gönderen muratmutlu » 15 Nis 2014 12:59

Merhaba. C# da hazırlamış olduğum bir web servisten veri çekebiliyorum.
Bu serviste bulunan bir fonksiyon veritabanındaki resimleri döndürüyor. Web servisin satırı şöyle:

<xs:element name="Resim" type="xs:base64binary" diye devam etmekte.

Burdaki resmi, oluşturduğum bir sınıfa atamak istiyorum. Bu konu ile ilgili koda örnek verebilir misiniz ?

Geliştirme aracı olarak Eclipse kullanıyorum

Cevapla