yazarken otomatik binlik ve kuruş ayracı?

C# (C Sharp) veya Java ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
Mesajlar: 241
Kayıt: 17 Ara 2003 04:30
Konum: Cennet Fethiye
İletişim:

yazarken otomatik binlik ve kuruş ayracı?

Mesaj gönderen sarp_halit » 20 Nis 2013 04:32

merhaba arkadaşlar,

c# ile kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum daha doğrusu bir konuda kendimle inatlaştım. şu meşhur muhasebe programlarında olduğu gibi textboxın için girildiğinde eğer içinde bir değer yoksa otomatik olarak 0,00 yazacak ve ben virgül tuşuna basıncaya kadar o girilen sayıyı . ( noktalarla) binlik olarak ayıracak ve ben virgüle basınca da sonraki iki sayıyı virgülden sonrasına koyacak.

bunu yapmanın bir yolu var mı?

teşekkür ederim.
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>

Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator
Mesajlar: 1526
Kayıt: 11 Tem 2003 03:55
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: yazarken otomatik binlik ve kuruş ayracı?

Mesaj gönderen lazio » 26 Nis 2013 04:31

Resim

..::|YeşilMavi|::..

Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
Mesajlar: 4319
Kayıt: 26 Ara 2003 04:19
Konum: Ankara
İletişim:

Re: yazarken otomatik binlik ve kuruş ayracı?

Mesaj gönderen aslangeri » 30 Nis 2013 11:46

s.a.
Hüsonet in komponent seti vardı. sitedeki dosyalarda. onuda inceleyebilirsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim

Cevapla