C# harici bileşen yükleme ile ilgili soru.. ?

C# (C Sharp) veya Java ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
tugsat
Üye
Mesajlar: 132
Kayıt: 04 May 2009 08:30

C# harici bileşen yükleme ile ilgili soru.. ?

Mesaj gönderen tugsat » 17 Eki 2009 08:12

Merhaba arkadaşlar.
Ben delphi programlama dilini bıraktım c# a geçtim.

Şuan için Herkes İçin C# adlı bir kitaptan kendimi C# a hazırlıyor ve alt yapımı yapıyorum.

Sorum Delphide oldupu gibi C# dada Vcl , form , database , .. gibi kategorilere ait harici componentler varmı?

Mesela bu componentler için delphide en ünlü sitelerden birisi torry delphi var.c# dada buna benzer siteler varmı ?
Varsa c# bileşen kurumu ile ilgili elinde açıklayıcı video olan varsa yayınlıyabilirmi.

İyi günler.

fduman
Moderator
Mesajlar: 2749
Kayıt: 17 Ara 2004 12:02
Konum: Ankara

Re: C# harici bileşen yükleme ile ilgili soru.. ?

Mesaj gönderen fduman » 25 Nis 2010 05:51

tugsat yazdı: Sorum Delphide oldupu gibi C# dada Vcl , form , database , .. gibi kategorilere ait harici componentler varmı?
VCL yerine .NET Framework kullanılıyor.
tugsat yazdı: Mesela bu componentler için delphide en ünlü sitelerden birisi torry delphi var.c# dada buna benzer siteler varmı ?
Varsa c# bileşen kurumu ile ilgili elinde açıklayıcı video olan varsa yayınlıyabilirmi.
codeplex, msdn.microsoft.com ve google işini görecektir.

orhancc
Üye
Mesajlar: 585
Kayıt: 24 Ağu 2010 01:14
Konum: İstanbul / Kadıköy
İletişim:

Re: C# harici bileşen yükleme ile ilgili soru.. ?

Mesaj gönderen orhancc » 02 Eki 2010 10:31

C# da delphi gibi çok fazla component desteği yok zaten çoğu şeyi kendi kütüphanelerinde halledebiliyorsun. Ben sadece grid için devexpress kullanıyorum gerisi hep standart ve fazlasıyla da yetiyor.

Cevapla