Javada Sorgu

C# (C Sharp) veya Java ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
ibrahimkgul
Üye
Mesajlar: 26
Kayıt: 03 Nis 2007 12:49

Javada Sorgu

Mesaj gönderen ibrahimkgul »

bir jtextfield bir buton bir de jtablem var jtextfield'e bilgiyi girip butona bastığımda jtablede kayıtların listelenmsini istiyorum nasıl yaparım yardımcı olabilirmisiniz

t-hex
Kıdemli Üye
Mesajlar: 531
Kayıt: 18 Mar 2005 02:45
Konum: İstanbul/Antalya
İletişim:

Mesaj gönderen t-hex »

Ne yazınca nerdeki kayıtların listelenmesini istiyorsun?

"Soru"nun kendisi sorun.

ibrahimkgul
Üye
Mesajlar: 26
Kayıt: 03 Nis 2007 12:49

Mesaj gönderen ibrahimkgul »

bir müşteri adını sorgulamak ve Jtable nesnesinde görünmesini sağlamak istiyorum veritabanım interbase kullandığım ide netbeans

ibrahimkgul
Üye
Mesajlar: 26
Kayıt: 03 Nis 2007 12:49

Mesaj gönderen ibrahimkgul »

uzun uğraşlarım sonucu başardım fakat şimdide şöyle bir sorunum var

örneğin jtextfield'e ahmet yazdığım zaman sorunsuz çalışıyor veri filitreliyor ama ibrahim yazdığım zaman çalışmıyor yardım

Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin
Mesajlar: 4482
Kayıt: 10 Haz 2003 01:48
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen rsimsek »

Türkçe ile ilgili bir sorun olmasın, İbrahim deki İ gibi :wink:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!

ibrahimkgul
Üye
Mesajlar: 26
Kayıt: 03 Nis 2007 12:49

Mesaj gönderen ibrahimkgul »

muhtemelen öyle fakat jtablede türkçe karekter sorunu yok karakterler normal görünüyor ama jtextfield yardımıyla arama (filitreleme) yaptığım zaman İBRAHİM'İ bulmuyor

gunes16
Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: 10 Ağu 2017 02:42

Re: Javada Sorgu

Mesaj gönderen gunes16 »

aynı sıkıntıyı bende çekiyorum.Netbeans hatası deniyor ama belirtilen sorunlara çare bulamadım.Embarcadero ya bile yazdım cevap yok

Cevapla