C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

C, C++ ve C++ Builder ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
CQMQDQRE
Üye
Mesajlar: 9
Kayıt: 08 Oca 2017 03:49
Konum: ABD
İletişim:

C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesaj gönderen CQMQDQRE »

C++ Builder ile Rad Studio ile Msql Baglantisi nasil yapilir.
Emek->Pratik->Zaman->Bilgi->İskelet = Coder

<---BarBarOs--->

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3045
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesaj gönderen mkysoft »

Zeos çalışıyor diye biliyorum. güncel versiyonsa zaten içinde gelen dbexpress'de vardı.

Kullanıcı avatarı
CQMQDQRE
Üye
Mesajlar: 9
Kayıt: 08 Oca 2017 03:49
Konum: ABD
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesaj gönderen CQMQDQRE »

dbexpress var ama nasıl baglantı yapacağımı bilmiyorum.Ben ogrenci otomasonu yapacagım diyelim.Verileri almam lazım...
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Emek->Pratik->Zaman->Bilgi->İskelet = Coder

<---BarBarOs--->

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3045
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesaj gönderen mkysoft »


Kullanıcı avatarı
CQMQDQRE
Üye
Mesajlar: 9
Kayıt: 08 Oca 2017 03:49
Konum: ABD
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesaj gönderen CQMQDQRE »

Yardımınız için teşekkür ederim.
Sağolun. :)
Emek->Pratik->Zaman->Bilgi->İskelet = Coder

<---BarBarOs--->

Cevapla