C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

C, C++ ve C++ Builder ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
CQMQDQRE
Üye
Mesajlar: 9
Kayıt: 08 Oca 2017 02:49
Konum: ABD
İletişim:

C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesajgönderen CQMQDQRE » 09 Oca 2017 06:00

C++ Builder ile Rad Studio ile Msql Baglantisi nasil yapilir.
Emek->Pratik->Zaman->Bilgi->İskelet = Coder

<---BarBarOs--->

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2760
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İzmit/KOCAELİ
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesajgönderen mkysoft » 11 Oca 2017 03:20

Zeos çalışıyor diye biliyorum. güncel versiyonsa zaten içinde gelen dbexpress'de vardı.

Kullanıcı avatarı
CQMQDQRE
Üye
Mesajlar: 9
Kayıt: 08 Oca 2017 02:49
Konum: ABD
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesajgönderen CQMQDQRE » 27 Şub 2017 09:23

dbexpress var ama nasıl baglantı yapacağımı bilmiyorum.Ben ogrenci otomasonu yapacagım diyelim.Verileri almam lazım...
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Emek->Pratik->Zaman->Bilgi->İskelet = Coder

<---BarBarOs--->

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2760
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İzmit/KOCAELİ
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesajgönderen mkysoft » 02 Mar 2017 01:19


Kullanıcı avatarı
CQMQDQRE
Üye
Mesajlar: 9
Kayıt: 08 Oca 2017 02:49
Konum: ABD
İletişim:

Re: C++ Mysql Nasıl Yapilir ?

Mesajgönderen CQMQDQRE » 04 Mar 2017 10:39

Yardımınız için teşekkür ederim.
Sağolun. :)
Emek->Pratik->Zaman->Bilgi->İskelet = Coder

<---BarBarOs--->


“C / C++ / C++ Builder” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir