Access Tabanlı Programda Where Koşulu İle Veriyi Labela Aktarma YARDIMMM

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
srknlms
Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 16 May 2017 04:11

Access Tabanlı Programda Where Koşulu İle Veriyi Labela Aktarma YARDIMMM

Mesaj gönderen srknlms »

Merhaba

Programımda Access Veri Tabanı Kullanıyorum

Müşteri Tablosundaki Verileri Where Komutuyla TC No Sorgulaması Yaptırarak ad , soyad, telefon no , adres gibi bilgilerini Ayrı Ayrı Labellara Yazdırmak istiyorum fakat yapamadım , araştırdığım kadarıyla herkes verileri sorgulatarak dbride dökmüş ama benim labellara yazdırmam gerek yardımlarını bekliyorum..

İyi Forumlar.

Kullanıcı avatarı
SimaWB
Üye
Mesajlar: 1316
Kayıt: 07 May 2009 10:42
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: Access Tabanlı Programda Where Koşulu İle Veriyi Labela Aktarma YARDIMMM

Mesaj gönderen SimaWB »

DBLabel ve DataField özelliğini araştırabilirsiniz.
There's no place like 127.0.0.1

Cevapla