otel otomasyonu

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
mustafaatay
Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 14 Ara 2013 04:41

otel otomasyonu

Mesaj gönderen mustafaatay » 14 Ara 2013 04:45

değerli arkadaşlar ben mustafa öncelikle allahın selamı hepinizin üzerine olsun ben mardin artuklu üniversitesinde okumaktayım acil bir otel otomasyonu yapmam lazım allah rızası için yardımcı olacak birilerini arıyorum yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim

Kullanıcı avatarı
greenegitim
Üye
Mesajlar: 705
Kayıt: 28 Nis 2011 09:33
Konum: İstanbul

Re: otel otomasyonu

Mesaj gönderen greenegitim » 15 Ara 2013 03:06

hangi veritabanını kullanıyorsun projenin hangi kısmında takıldığını yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
Mücadele güzelleştirir!

Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
Mesajlar: 4731
Kayıt: 09 Ara 2003 08:13
Konum: Ankara
İletişim:

Re: otel otomasyonu

Mesaj gönderen mrmarman » 15 Ara 2013 04:07

Merhaba.
- Öğrenci işi olduğundan öğretim görevlileri çok detay beklemezler... Statik çözümler bile işini görür. Aşağıdaki proje MSAccess veritabanı kullanmış...

- DotNet alanında açmış olduğun konu başlığına istinaden, Delphi'ye de dönüştürebilirsen : "Otel Takip Programı VB.Net" projesini bir incele Linkine buradan ulaşabilirsin.

- Aynı sitede başka projeler de var. Alternatif üretebilirsin.
Resim Resim

Cevapla