Vb.net Dosya Kaydetme Sorunu ????

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Cevapla
alyamus
Üye
Mesajlar: 44
Kayıt: 09 Ara 2011 09:09

Vb.net Dosya Kaydetme Sorunu ????

Mesaj gönderen alyamus » 02 Nis 2013 11:47

Arkadaşlar ben vb.net ile c:\ sürücüsüne dll kaydetmem lazım fakat su kodu kullanıyorum

Kod: Tümünü seç


Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        Dim cc As Byte() = My.Resources.bnpass
        Dim tempfile3 As System.IO.FileStream = IO.File.Create("C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Mysql.Data\v4.0_4.0.0.0_b77a5c561934e089\Mysql.Data.dll ")
        tempfile3.Write(cc, 0, cc.Length)
        tempfile3.Close()
    End Sub
yolun bir parçası bulunamadı hatası alıyorum bu dosyayı bu klasore nasıl yerlestırebılırım

Cevapla