DPO UZANTISI

Diğer veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
engingin
Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 23 Mar 2015 01:48

DPO UZANTISI

Mesaj gönderen engingin » 23 Mar 2015 01:53

Merhaba,
Elimde bir tane program var ve bu programın çalışması için dpo uzantılı dosyalardan veri çekmesi lazım fakat bi türlü olmadı. Bu uzantılı (*.dpo) verileri programa göstermek için ne gibi yol izlemek lazım?
Örneğin, mysql de veritabanı komple kopyalanıp data altına atılırsa ve kullanıcı adı ve şifre doğru ise program çalışır. Ama bu *.DPO uzantılı programı çalıştırdığımda program verileri görmüyor... :shock: :shock:
Yardım lütfen...

Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
Mesajlar: 4731
Kayıt: 09 Ara 2003 08:13
Konum: Ankara
İletişim:

Re: DPO UZANTISI

Mesaj gönderen mrmarman » 24 Mar 2015 12:24

DPO uzantılı dosyanın başvurduğu asıl EXE hangisi ise ona odaklanmanız lazım.
Resim Resim

Cevapla