Paradox max. 2000 - 3000 kayıtlı tablolarda sorun çıkarır mı

Diğer veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
xCRaZYEmrEx
Üye
Mesajlar: 13
Kayıt: 06 Kas 2014 12:51

Paradox max. 2000 - 3000 kayıtlı tablolarda sorun çıkarır mı

Mesaj gönderen xCRaZYEmrEx » 09 Kas 2014 12:01

Başlıkta da belirttiğim gibi max 2000 - 3000 kayıtlı tabloda paradox ı kullansam sorun çıkarır mı? Paradox ın hakkında pek te iç açıcı şeyler duymadım açıkcası. Başka Veritabanı öğrenmek için pekte vaktim de yok. Siz olsanız nasıl bir tercih yaparsınız? Paradox ı kullanlar ne tarz sorunlarla karşılaşır mesela.

Kullanıcı avatarı
greenegitim
Üye
Mesajlar: 705
Kayıt: 28 Nis 2011 09:33
Konum: İstanbul

Re: Paradox max. 2000 - 3000 kayıtlı tablolarda sorun çıkarı

Mesaj gönderen greenegitim » 09 Kas 2014 08:38

Bence firebird e geçmek için çok zaman ihtiyacı gerekmiyor takıldığınız noktalarda forumda bir çok konu bulabilirsiniz
Mücadele güzelleştirir!

AfterPost
Üye
Mesajlar: 127
Kayıt: 12 Tem 2014 09:22

Re: Paradox max. 2000 - 3000 kayıtlı tablolarda sorun çıkarır mı

Mesaj gönderen AfterPost » 19 Haz 2015 09:41

1.000.000 a kadar veri alır emin ol

Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin
Mesajlar: 2143
Kayıt: 12 Haz 2003 03:05
Konum: merkez camii yanı

Re: Paradox max. 2000 - 3000 kayıtlı tablolarda sorun çıkarır mı

Mesaj gönderen freeman35 » 19 Haz 2015 10:02

paradox un tercümesi "karmaşa" demek. Ben hayatım boyunca bir kayıt için dahi aklımdan bile geçirmedim.
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!

Cevapla