mdb 3 TABLO

Diğer veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
haznedarli
Üye
Mesajlar: 122
Kayıt: 31 Tem 2010 05:38

mdb 3 TABLO

Mesaj gönderen haznedarli » 26 Tem 2011 02:50

Kolay gelsin
3 tablom var tablo isimlerim BAGLAMAK İSTESDİKLERİM AMA BAGLIYAMADIM BİR TÜRLÜ VE DETAY SAYFASINDA 116512 ÜRÜN VAR KİMİSİ BOŞA

TBLYPKATALOG
TBLYPKATALOGBASLIK
TBLYPKATALOGDETAY

ALANLARIM İSE BUNLAR MODEL İÇİN FAKAT BU MODELLERDE BASLIK VE DETAY İÇİN ORTAK BİR ÖZELLİK DAHA VAR RESIMNO
TBLYPKATALOG.KOD 12014
TBLYPKATALOGBASLIK.MODEL 12014
TBLYPKATALOGDETAY.MODEL 12014

TBLYPKATALOGBASLIK.RESIMNO 5003589
TBLYPKATALOGDETAY.RESIMNO 5003589



KIRMIZI OLAN YER ler i bir birine baglıyarak gelen sayfayı xls olarak almam lazım toplu stok kart girişi yapacagım yardımlarınızı bekliyorum
alttaki gibi yaptım yarım yamalak çıktı ben yanlış bir şey yapıyorum ama nerede :=)))
Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Cnn_Str
Set Rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
SQL = "Select TBLYPKATALOGDETAY.MODEL,TBLYPKATALOGDETAY.RESIMNO,TBLYPKATALOGDETAY.SIRANO,TBLYPKATALOGDETAY.PARCANO,TBLYPKATALOGDETAY.TURKCE,TBLYPKATALOGDETAY.INGILIZCE From TBLYPKATALOGDETAY,TBLYPKATALOG WHERE TBLYPKATALOGDETAY.MODEL=TBLYPKATALOG.KOD "
Rs.Open SQL, Conn,1,3

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2934
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: mdb 3 TABLO

Mesaj gönderen mkysoft » 27 Tem 2011 02:57

JOIN kullanmanız lazım. joinleri bir birinden ayırmak için parantez kullanın.
select * from tbl1 join tbl2 on alanq=alan2 join tbl3 on alan4=alan5 gibi.

haznedarli
Üye
Mesajlar: 122
Kayıt: 31 Tem 2010 05:38

Re: mdb 3 TABLO

Mesaj gönderen haznedarli » 17 Ara 2011 05:33

tşler :=))

Cevapla