Triger

MS SQL Server veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
m_ekici
Kıdemli Üye
Mesajlar: 556
Kayıt: 11 Haz 2003 05:49
Konum: Adana
İletişim:

Triger

Mesaj gönderen m_ekici » 28 Ağu 2015 11:36

Merhaba Arkadaşlar

herhangi bir tablo için birden fazla insert trigeri tanımlamanın sıkıntısı olur mu?
STOKHAREKET tablosu için tanımlı INSERT trigeri var. ben buraya dokunmadan 2. bir insert trigeri oluştursam problem olur mu? kodları yakalamada (update trigeri için) sıkıntı çıkarır mı?

İyi Çalışmalar

Kullanıcı avatarı
ALUCARD
Üye
Mesajlar: 1258
Kayıt: 27 Eyl 2003 09:12
Konum: Samsun
İletişim:

Re: Triger

Mesaj gönderen ALUCARD » 28 Ağu 2015 03:22

herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. firebird de bir tabloya 3-4 tane insert, update ve delete trigiri yazmışlığım vardı ve hiç bir sorun yaşamamıştım.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz

Erkan ÇAĞLAR

Cevapla