TOracleSession.DBMS_PIPE.Receive_Message ?

Oracle veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
hicker
Üye
Mesajlar: 68
Kayıt: 01 Tem 2003 08:58
Konum: Konya

TOracleSession.DBMS_PIPE.Receive_Message ?

Mesaj gönderen hicker » 29 Ağu 2003 08:59

Oracle üzerindeki bir pipe'ı dinlemek istiyorum fakat receive_message işlemini bir timer içinde çağırdığımda programım inanılmaz derecede yavaşlıyor. programın performansından bişey kaybetmeden bu işlemin bir yolu var mı? mesela pipe dinleyerek mesaj geldiğinde bir eventi tetikleyen bi component...
şimdiden herkese teşekkürler

hicker
Üye
Mesajlar: 68
Kayıt: 01 Tem 2003 08:58
Konum: Konya

Mesaj gönderen hicker » 29 Ağu 2003 09:13

TOracleEvent aradığım bileşenmiş... :D
eğer bu işe merakı olan varsa ayrıntıları anlatabilirim..

Cevapla