Long Binary'de Substr

Oracle veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3051
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Long Binary'de Substr

Mesaj gönderen mkysoft »

Arkadaşlar Long Binary alanda saklanan verinin ilk 2 karakterini almak istiyorum. Substr'nin long binary alanda kullanılamayacağı uyarısını veriyor. DB_BLOB.SUBSTR'de farklı hatalar veriyor. Veri tabanında sadece SELECT yetkim var, bu nedenle sonradan PROCEDURE yazamıyorum. Başka yöntem bilen var mı?
Teşekkürler.

destiny24
Üye
Mesajlar: 131
Kayıt: 22 Tem 2010 09:42

Re: Long Binary'de Substr

Mesaj gönderen destiny24 »

to_char ile stringe çevirip almayı denedin mi.?

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3051
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: Long Binary'de Substr

Mesaj gönderen mkysoft »

Hatırlamıyorum, 2 yıl önceydi, denemiş olabilirim.

Cevapla