deLphi 2005 ve oracLe

Oracle veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Cevapla
BuffySensonic
Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 04 Eyl 2010 01:53

deLphi 2005 ve oracLe

Mesaj gönderen BuffySensonic » 04 Eyl 2010 02:02

ÖnceLikLe merhaba!
DeLphi 2005kuLLanıyorum ve oracLe kuLLanmak istiyorum ama oracLe iLe nasıL bağLanacağım ? Her yerde araştırdım ve hiçbir yerde buLamadım. AçıkLayıcı bir şekiLde anLatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürLer ...

mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 2812
Kayıt: 25 Ağu 2003 11:35
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: deLphi 2005 ve oracLe

Mesaj gönderen mkysoft » 12 Eki 2010 02:38

ODBC yada diğer companentler. En çok kullanılanı ODAC isimli companent sanırım.

meron06
Üye
Mesajlar: 393
Kayıt: 15 Eki 2005 03:23

Re: deLphi 2005 ve oracLe

Mesaj gönderen meron06 » 15 Şub 2011 11:13

unidac veya odac komp.lerini kullan kardeş.eğer sadece oracle da çalışacaksan odac çok harika.devard ın comp.ti.

Cevapla