fast report kullanımı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
Mesajlar: 582
Kayıt: 06 Ara 2004 05:01
Konum: Ankara
İletişim:

fast report kullanımı

Mesaj gönderen tuanna » 26 Oca 2005 11:29

arkadaşlar kolay gelsin...fstreport kullanımı ilgli bi rtürkçe döküman varmı yardımcı olursanız sevinirim....kolay gelsin şimdiden teşekürler..
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...

Kullanıcı avatarı
feinpus
Üye
Mesajlar: 214
Kayıt: 17 Kas 2003 04:37
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen feinpus » 27 Oca 2005 10:34

Fast Report 3'ü kur daha sonra ReCompileWizard'ı çalıştır buradan dili türkçe olarak seç daha sonra FastReportu helpleriyle birlikte türkçe olacak...


Help dosyası değil program için de gösterdiği bilgiler türkçe oluyor..

Kolay Gelsin...
Oldeye Software
http://www.oldeye.com

Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
Mesajlar: 582
Kayıt: 06 Ara 2004 05:01
Konum: Ankara
İletişim:

Mesaj gönderen tuanna » 27 Oca 2005 11:44

sağ ol
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...

Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
Mesajlar: 582
Kayıt: 06 Ara 2004 05:01
Konum: Ankara
İletişim:

Mesaj gönderen tuanna » 27 Oca 2005 12:17

feinpus yazdı:Fast Report 3'ü kur daha sonra ReCompileWizard'ı çalıştır buradan dili türkçe olarak seç daha sonra FastReportu helpleriyle birlikte türkçe olacak...


Help dosyası değil program için de gösterdiği bilgiler türkçe oluyor..

Kolay Gelsin...
ReCompileWizard nereden çalıştıracağız...bunu bulamadım ama
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...

oguzozturk74
Kıdemli Üye
Mesajlar: 574
Kayıt: 01 Şub 2004 12:29
Konum: Erdemli - MERSİN

Mesaj gönderen oguzozturk74 » 27 Oca 2005 01:07

C:\Program Files\FastReports\FastReport 3

Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
Mesajlar: 582
Kayıt: 06 Ara 2004 05:01
Konum: Ankara
İletişim:

Mesaj gönderen tuanna » 27 Oca 2005 01:20

doğru ama bu dizine baktım ama böyle bir sey bulamadım ben
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...

Kullanıcı avatarı
feinpus
Üye
Mesajlar: 214
Kayıt: 17 Kas 2003 04:37
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen feinpus » 27 Oca 2005 01:57

o zaman Fast Report 3 indir.

Sendeki sanırım başka versiyonu...
Oldeye Software
http://www.oldeye.com

Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
Mesajlar: 582
Kayıt: 06 Ara 2004 05:01
Konum: Ankara
İletişim:

Mesaj gönderen tuanna » 27 Oca 2005 02:45

fast report linkini verebilirmisin link vcl kısmında var ben oradan indirdim ama
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...

Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
Mesajlar: 7506
Kayıt: 09 Haz 2003 11:26
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek » 27 Oca 2005 02:50

tuanna yazdı:fast report linkini verebilirmisin link vcl kısmında var ben oradan indirdim ama
http://www.fast-report.com

Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1172
Kayıt: 26 Kas 2004 10:46
Konum: Malatya
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! » 03 Şub 2005 06:57

fastreportu recompile dosyası olmadan Türkçeye nasıl çevirebilirim

Kullanıcı avatarı
futbolcu
Üye
Mesajlar: 129
Kayıt: 02 Tem 2003 07:33
Konum: Ankara

Mesaj gönderen futbolcu » 04 Şub 2005 08:19

ReCompileWizard başlat-programlar menüsündedir.
Bilgi çoğaldıkça krallar ölür

Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1172
Kayıt: 26 Kas 2004 10:46
Konum: Malatya
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! » 04 Şub 2005 09:44

futbolcu yazdı:ReCompileWizard başlat-programlar menüsündedir.
ReCompileWizardı yok

Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin
Mesajlar: 2151
Kayıt: 12 Haz 2003 03:05
Konum: merkez camii yanı

Mesaj gönderen freeman35 » 04 Şub 2005 09:59

fastreport u kurduğun yerde ..\Res\Turkish\*.* klasöründeki 5 *.pas dosyasını ..\source klasöründekilerinin üzerine yazdır ve daha sonra tüm paketleri tekrar hepsini compile et.

kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!

Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1172
Kayıt: 26 Kas 2004 10:46
Konum: Malatya
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! » 04 Şub 2005 10:04

Teşekkürler

Cevapla