windowsta dos tabanlı yazdırma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
futbolcu
Üye
Mesajlar: 129
Kayıt: 02 Tem 2003 07:33
Konum: Ankara

windowsta dos tabanlı yazdırma

Mesaj gönderen futbolcu » 30 Ağu 2003 12:26

merhaba arkadaşlar.
yaptığım editör programından asci metin dosyalarını ,driver gerekmeden, direk olarak nasıl yazdırabilirim?
Şu an için MS Edit programını program içerisinden çağırıp oradan yazdırıyorum.
Bilgi çoğaldıkça krallar ölür

Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
Mesajlar: 7507
Kayıt: 09 Haz 2003 11:26
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek » 30 Ağu 2003 02:19

Merhaba,

ZReport kullanabilirsin. Detaylı bilgi için : http://www.delphiturkiye.com/ipdiger.ht ... rnatifleri

Kolay gelsin.

Kullanıcı avatarı
futbolcu
Üye
Mesajlar: 129
Kayıt: 02 Tem 2003 07:33
Konum: Ankara

Mesaj gönderen futbolcu » 30 Ağu 2003 03:38

Mustafa hocam teşekkürler..
:D
Bilgi çoğaldıkça krallar ölür

Cevapla