QBE query

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
yusuf simsek
Üye
Mesajlar: 312
Kayıt: 09 Mar 2004 11:18
Konum: Konya
İletişim:

QBE query

Mesaj gönderen yusuf simsek » 30 Tem 2004 03:22

herkese kolay gelsin...

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp düsturuyla bir sorum olacak...
form da bununla ilgili hiçbirşe bulamadım...herhalde ne olduğunu bilmeyen tek benimmm :oops:

neyse delhi 7 de bulunan database dektop ta qbe query diye bir nesne var... :!:

bu nesneyi ne amaçla kullanıyoruz acaba...
(bildiğim kadarıyla sadece sorgulama yapılıyordu ama eğer sorgulama yapılıyorsa nasıl yapıldığını da tam bilmiyorum)

herkese şimdiden çok teşekkür ederim...
Bugün bir kez daha,
Hiç Birşey Bilmediğimi Öğrendim!!!

https://extrayazilim.com

Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin
Mesajlar: 1956
Kayıt: 02 Eyl 2003 03:44
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen gkimirti » 30 Tem 2004 04:46

sadece database desktopun anlayabilecegi bir query syntaxı
yani gorsel olarak sql olusturuyorsun kendince bir syntaxta yaptıgın islemleri
tutuyor.
sadece DatabaseDesktop ile bunu kullanabiliyorsun
anlayacan bi halta yaramaz.
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Oğlum Yusuf'un yeni oyunu :mrgreen: Google Play üzerinde
Linear Minimalist Puzzle ve Smash Drift
👉 https://goo.gl/8S31tD 👈
👉 http://bit.ly/2OJos6P 👈

yusuf simsek
Üye
Mesajlar: 312
Kayıt: 09 Mar 2004 11:18
Konum: Konya
İletişim:

Mesaj gönderen yusuf simsek » 30 Tem 2004 05:00

yani uğraşmaya hiç gerek yok...

hocam çok teşekkür ederim
Bugün bir kez daha,
Hiç Birşey Bilmediğimi Öğrendim!!!

https://extrayazilim.com

Cevapla