StatusBar

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Tahsinzencir
Üye
Mesajlar: 46
Kayıt: 15 May 2009 12:16

StatusBar

Mesaj gönderen Tahsinzencir »

Grid içine StatusBar veya Panel konulur mu
Kullanıcı avatarı
csunguray
Üye
Mesajlar: 854
Kayıt: 09 Ara 2006 05:08
Konum: Adana
İletişim:

Re: StatusBar

Mesaj gönderen csunguray »

1. Hangi gridi kullanıyorsunuz? (StringGrid, DBGrid, cxGrid vb.)

2. Panel tamam da StatusBar'ı hangi amaçla grid içerisine yerleştirmeye çalışıyorsunuz?
C. Sunguray
csunguray at netbilisim.kom
Net Bilişim Hizmetleri

Sıradan her programcı bilgisayarın anlayabileceği kodlar yazabilir.
Sadece iyi programcılar insanların da anlayabileceği kodlar yazarlar.
Martin Fowler (http://martinfowler.com/)
Tahsinzencir
Üye
Mesajlar: 46
Kayıt: 15 May 2009 12:16

Re: StatusBar

Mesaj gönderen Tahsinzencir »

DBGrid ve RzDBGirid kullanıyorum, Grid de ki kayıt sayısı ve Toplamlarını göstermek için
Cevapla