StatusBar

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Tahsinzencir
Üye
Mesajlar: 46
Kayıt: 15 May 2009 11:16

StatusBar

Mesaj gönderen Tahsinzencir » 02 Nis 2018 01:20

Grid içine StatusBar veya Panel konulur mu

Kullanıcı avatarı
csunguray
Üye
Mesajlar: 850
Kayıt: 09 Ara 2006 05:08
Konum: Adana
İletişim:

Re: StatusBar

Mesaj gönderen csunguray » 02 Nis 2018 02:25

1. Hangi gridi kullanıyorsunuz? (StringGrid, DBGrid, cxGrid vb.)

2. Panel tamam da StatusBar'ı hangi amaçla grid içerisine yerleştirmeye çalışıyorsunuz?
C. Sunguray
csunguray at netbilisim.kom
Net Bilişim Hizmetleri

Sıradan her programcı bilgisayarın anlayabileceği kodlar yazabilir.
Sadece iyi programcılar insanların da anlayabileceği kodlar yazarlar.
Martin Fowler (http://martinfowler.com/)

Tahsinzencir
Üye
Mesajlar: 46
Kayıt: 15 May 2009 11:16

Re: StatusBar

Mesaj gönderen Tahsinzencir » 04 Nis 2018 12:30

DBGrid ve RzDBGirid kullanıyorum, Grid de ki kayıt sayısı ve Toplamlarını göstermek için

Cevapla