Youtube için kesin çözüm nedir

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1047
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen Lord_Ares » 22 Şub 2018 11:04

Merhaba youtube videolarını formumuzda oynatmak için çalışan çözüm nedir ? Nasıl yapılır.
Webbrowser ve İframe kullanarak denenen tüm çalışmalar sorunlu veya çalışmıyor. Başka seçenek yokmu ? varsa nasıl yapabilirim
teşekkürler

kerpeten
Üye
Mesajlar: 62
Kayıt: 26 May 2016 12:31

Re: Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen kerpeten » 25 Şub 2018 03:41

.
En son kerpeten tarafından 13 Mar 2018 02:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1047
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Re: Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen Lord_Ares » 25 Şub 2018 09:49

teşekkür ediyorum hemen inceliyorum.

Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1047
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Re: Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen Lord_Ares » 02 Mar 2018 02:34

Teşekkürler inceleyip deniyorum.
VLC bileşeni ile izlenebiliyormuş. Fakat yaptığım denemeler pek iç açıcı değil. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim.

Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1047
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Re: Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen Lord_Ares » 02 Mar 2018 10:44

Verdiğiniz örnekler için teşekkür ederim fakat bende çalışmadı. Sanırım haricen adobe ürünlerini kurmam gerekli. Fakat windows ilgili ürünlerin explorerda tümleşik olduğu uyarısını vererek kuruluma izin vermedi. Sanırım bu doğrultuda VLC kullanmak daha mantıklı olacak.

true_false
Üye
Mesajlar: 400
Kayıt: 22 Tem 2004 01:03
Konum: sıkıntı çekmişlere yakın bi yerden

Re: Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen true_false » 02 Mar 2018 10:51

aslında sıkıntı delphi içerisindeki base web browser nesnesi kullanmanızda. Bu nesne çok temel belli başlı basit html render yapabiliyor. Delphi sürümünüz nedir bilmiyorum ama ben delphi 7'de chromium kullanmıştım. google "delphi chromium" yazın bir çok sonuçla karşılaşırsınız. Bende böyle başlamıştım.
type
Tform1 = class(Tform)

Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1047
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Re: Youtube için kesin çözüm nedir

Mesaj gönderen Lord_Ares » 07 Mar 2018 12:56

Vlc bileşeni kullandım çünkü kullanımı daha kolay oldu. Şuan yaptığım denemelerde gayet stabil.

Cevapla