Media player hızlı ileri alma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1015
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Media player hızlı ileri alma

Mesaj gönderen Lord_Ares » 24 Kas 2017 01:52

Merhaba, media playerda çalan listedeki bazı parçalar bozuk olabiliyor. (Codec veya farklı nedenlerden) Listedeki şarkıların çalışıp çalışmadığını, tek tek deneyerek test etmek istiyorum. Aklıma gelen en fikir ise parçaları tek tek hızlı ileri alma ile çaldırıp bozuk olanların isimlerini ikinci bir listboxa atmak. Fakat hızlı çaldırmayı nasıl yapacağımı bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? nasıl yaparım.
Teşekkürler

ertank
Üye
Mesajlar: 1036
Kayıt: 11 Eyl 2015 11:45

Re: Media player hızlı ileri alma

Mesaj gönderen ertank » 24 Kas 2017 03:30

Merhaba,

Aşağıdaki bağlantıda anlatıldığı kadarıyla windows API kullanılarak yapılabilir gözüküyor. Ancak her cihaz ve veri türünün bu özelliği desteklemediğini belirtmekte fayda var. Yine aşağıdaki bağlantıda gelen sayfada bu konuya istinaden bir bağlantı mecuttur.
https://msdn.microsoft.com/en-us/librar ... s.85).aspx

Lord_Ares
Üye
Mesajlar: 1015
Kayıt: 15 Eki 2006 03:33
Konum: Çorlu

Re: Media player hızlı ileri alma

Mesaj gönderen Lord_Ares » 24 Kas 2017 11:33

Teşekkürler inceliyorum umarım olur.

Cevapla