Paradox veritabanın tarih sorgusu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
bestofhoke
Üye
Mesajlar: 30
Kayıt: 14 Mar 2017 04:01

Paradox veritabanın tarih sorgusu

Mesaj gönderen bestofhoke »

Arkadaşlar
Paradox veritabanı Query datasource ile dbgridde kayıt listeliyorum edit1 ve edit2 e girilen tarihler arasında sorgu nasıl yaptırabilirim uğraştım ancak olmadı yapamadım..

Kullanıcı avatarı
greenegitim
Üye
Mesajlar: 708
Kayıt: 28 Nis 2011 10:33
Konum: İstanbul

Re: Paradox veritabanın tarih sorgusu

Mesaj gönderen greenegitim »

uğraştığınız kadar olan kodları paylaşabilirsiniz.
Mücadele güzelleştirir!

bestofhoke
Üye
Mesajlar: 30
Kayıt: 14 Mar 2017 04:01

Re: Paradox veritabanın tarih sorgusu

Mesaj gönderen bestofhoke »

greenegitim yazdı:uğraştığınız kadar olan kodları paylaşabilirsiniz.
Yaptım hocam eyvallah başka bir soru sorcam olur mu :D
viewtopic.php?f=2&t=36712

Kullanmak isteyen arkadaşlar için;

Query1.Close;
Query1.SQL.Clear;
Query1.SQL.Text:= 'SELECT * From siparisler WHERE Islem_Tarihi BETWEEN :T1 AND :T2';
Query1.Params.ParamByName('T1').AsDateTime := DateTimePicker1.Date;
Query1.Params.ParamByName('T2').AsDateTime := DateTimePicker2.Date;
Query1.Open;

Cevapla