Firemonkey Oleobject sorunu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
hakanharbeli
Üye
Mesajlar: 76
Kayıt: 01 Nis 2016 02:58

Firemonkey Oleobject sorunu

Mesaj gönderen hakanharbeli » 25 Nis 2017 10:43

Merhaba daha önce vcl formda windows platformda yaptığım yazılımı multiblank formla yapmaya karar verdim.

add butonuna daha önce şu şekilde tıklatıyordum

Kod: Tümünü seç

ovElements := W.OleObject.Document.getElementsByTagName('input');
for i := 0 to (ovElements.Length - 1) do
if(ovElements.item(i).type = 'button') and
(ovElements.item(i).Value = 'Add') then
ovElements.item(i).Click;
fakat bunu multiblank formda kullanamıyorum oleobject desteklenmiyor.

bu kodu w.EvaluateJavaScript() kullanarak nasıl uygulayabilirm.

yardımlarınız benim için çok önemli ne kadar kafa patlatsam da olmadı şimdiden teşekkürler

Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3044
Kayıt: 17 Nis 2006 07:11
Konum: Ah bi Antalya olaydı keşke (Ankara)

Re: Firemonkey Oleobject sorunu

Mesaj gönderen sabanakman » 02 May 2017 07:28

OLE teknolojisi windows platformuna özel bir teknolojidir.
Şaban Şahin AKMAN
_________________
Derin olan kuyu değil kısa olan iptir. - .

Cevapla