Selamlar.
Bir projeye isim verirken "exe" örnek: "AramaKurtarma" bunu bilgisayar ortamında "Arama Kurtarma" olarak yeniden düzenleye biliriz, fakat mobil uygulamalarda bu hiç mümkün değil diye biliyorum.
Mobil uygulamalarda kelimeler arası boşluk nasıl verebiliriz?.
İsim verme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: İsim verme
alt tire kullanabilirsiniz veya benim şaşırtma için çokça başvurduğum alt+255 i kullanabilirsiniz (yerse tabi).
Bildiğim kadarıyla mobil uygulama isimlerinde boşluk kullanabilirsiniz fakat download için nete koyacaksınız doğal olarak yükleme linkinde boşluk olamayacağından en yaygın karakter olan _ ifadesini kullanabilirsiniz.
Kalk ve işe yarar bir şey yap! Çünkü Allah (c.c.) yeniden başlayanların yardımcısıdır.
- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Merhaba;
Mobil uygulama isimlerinde boşluk, Türkçe veya Çince vb. Unicode karakterler kullanılabilir.

İyi çalışmalar...
Mobil uygulama isimlerinde boşluk, Türkçe veya Çince vb. Unicode karakterler kullanılabilir.

İyi çalışmalar...
- fesiharslan
- Üye
- İletişim:
Sorunuz içerik olarak Mobil uygulama konusudur. Konuyu formun FireMonkey ve Mobil bölümünde açmış olsaydınız daha iyi olacaktı.
Cevap için teşekkürler;fesiharslan yazdı:Sorunuz içerik olarak Mobil uygulama konusudur. Konuyu formun FireMonkey ve Mobil bölümünde açmış olsaydınız daha iyi olacaktı.
Aslında hem mobil hemde masaüstü olduğu için buraya yazdım.