komut programa gönderilirken bir sorun oluştu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Re: komut programa gönderilirken bir sorun oluştu

Mesaj gönderen mrmarman »

SecruteryBO yazdı::oops: Arkadaşlar ne denersem deniyeyim bu sorunu çözemedim programı açtığımda başlıktaki hatayı alıyorum :twisted:
:roll: Sarı çizme ile dolaşan Mehmet beyi arıyorum diyerek sorsan belki aklımızda daha yere basan bir sorunsal tanımı oluşurdu.

- Bilgisayar programcılığında bir hata mesajı onlarca farklı sebeple gelebilir.
- Her bir hata mesajının o hata mesajına özel bir çözümü yoktur.
- Veya başka bir tabirle, her sorunsal için ona özel hata mesajı da yoktur diyeyim.

- Forumda daha önce gönderdiğin bir mesaja gönderme yapıyorsundur diye değerlendirip mesajlarına baktım, her biri başka telden sorular / yorumlar içeriyor. Bir bağlantı oradan da kuramadım.

- "Programı açtığımda" demişsin, kendi hazırladığın bir proje olduğunu varsayıyorum, yoksa bu Delphi Programlama başlığında bu sorunun yeri yoktur. Sohbet bölümünde açmalısın. Sohbet bölümünde dahi hangi program olduğunu da refere edeceksin ki cevap verecek insanoğlu çözüm önerisinde bulunabilsin.

- Ne denedin de sorunun çözümüne ulaşamadın, onları da paylaşacaksın ki, aynı denediğin metodlar sana yeniden öneri olarak dönmesin. Belki de yanlış yoldan denemişsindir, bu da gün yüzüne çıkacaktır, böylece cevaplar sayesinde emeğin ve bilgi birikimin bir hizaya gelecektir.

- Özetle :
- Soru sormayı öğrenmeden forumda açtığınız bu gibi başlıklar; benim gibi evde geçirdiğin günlerden birinde "faydalı olmak için ne yapsam" deyip forumda dolaşırken, şu yazdıklarım için yarattığınız sebep ve doğan sonuç dışında cevap bulamazsınız.
Resim
Resim ....Resim