delphide idhttp kayıt yapmıyor

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
selman
Üye
Mesajlar: 664
Kayıt: 04 Ara 2003 12:06
Konum: İzmir

delphide idhttp kayıt yapmıyor

Mesaj gönderen selman » 26 May 2012 10:23

s.a hayırlı günler herkese
arkadaşlar

Kod: Tümünü seç

var
  sayfa: Variant;
  web:tstringlist;
begin

//try
webbrowser1.Navigate('http://www.goldpara.com/anasayfa_fiyatlar_ust.asp');
While webbrowser1.ReadyState <> READYSTATE_COMPLETE do Application.ProcessMessages;
sayfa := webbrowser1.OleObject.Document;
memo1.Clear;
memo1.Lines.Text:=ansireplacestr(ansireplacestr(ansireplacestr(ansireplacestr(ansireplacestr(SAYFA.Body.OuterHTML,'<TD class=tblstil2>',''),'<TD class=tblstil>',''),'<DIV align=right>',''),'</DIV></TD>',''),'.','');
dolarons_alis:=ansireplacestr(memo1.Lines[18],',','.');
dolarons_satis:=ansireplacestr(memo1.Lines[20],',','.');
dolartl_alis:=ansireplacestr(memo1.Lines[58],',','.');
dolartl_satis:=ansireplacestr(memo1.Lines[60],',','.');
eurotl_alis:=ansireplacestr(memo1.Lines[66],',','.');
eurotl_satis:=ansireplacestr(memo1.Lines[68],',','.');
//----doviz guncelle

web:=TStringList.Create;
web.Clear;
lisans.Connected;
web.Add('k=admin');
web.Add('p=finans');

web.Add('sql=update doviz set DOLAR_TL_ALIS=#'+dolartl_alis+'#,DOLAR_TL_SATIS=#'+dolartl_satis+'#,EURO_ALIS=#'+eurotl_alis+'#,EURO_SATIS=#'+eurotl_satis+'#,DOLAR_ONS_ALIS=#'+dolarons_alis+'#,DOLAR_ONS_SATIS=#'+dolarons_satis+'#,KULCE_ALIS=#'+kulce_alis+'#,KULCE_SATIS=#'+kulce_satis+'#,DOLAR_TL_DURUM=#'+inttostr(dolartl_durum1)+'#,DOLAR_ONS_DURUM=#'+inttostr(dolarons_durum1)+'#,EURO_DURUM=#'+inttostr(eurotl_durum1)+'#,KULCE_DURUM=#'+inttostr(kulce_durum1)+'#');
lisans.Post('http://www.aaa.org/php_dosya/update.php',web);
lisans.Disconnect;
kayıt yapmıyor. neden olabilir
ubdate.php dosyasındaki kodlar ise

Kod: Tümünü seç

<?php
if((($_POST['k']=='admin') and ($_POST['p']=='finans'))){
include('config.php');

$sql=$_POST['sql'];

$sql1=str_replace('#',"'",$sql);
$basari=mysql_query($sql1);
if($basari)
	{
	echo 1;
	}else
	{
	echo 0;
	}
}
?> 
neden olabilir.....

Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye
Mesajlar: 1163
Kayıt: 06 Oca 2008 04:15

Re: delphide idhttp kayıt yapmıyor

Mesaj gönderen CiTiZEN » 26 May 2012 03:51

a.slm kardeşim, verileri echo ile yazdırdığında yazdırabiliyor musun?Yani veriler geliyorda mı kayıt yapmıyor, bir ikincisi sql sorgusunu neden post ile gönderiyorsunuz? sorun sql i gönderdiğinizden olabilir, tavsiyem ayrı post değişkenleri ile değerleri gönderip php tarafında ayrıt etmeniz.

Kolay Gelsin.
UWESIS CORPORATION

Kullanıcı avatarı
selman
Üye
Mesajlar: 664
Kayıt: 04 Ara 2003 12:06
Konum: İzmir

Re: delphide idhttp kayıt yapmıyor

Mesaj gönderen selman » 26 May 2012 06:35

Birazdaha açarmısnız konuyu tam olarak anlamadım kusura bakmayın

Cevapla