ㅤㅤㅤ

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
tugsat
Üye
Mesajlar: 132
Kayıt: 04 May 2009 09:30

ㅤㅤㅤ

Mesaj gönderen tugsat »

ㅤㅤㅤ
En son tugsat tarafından 07 Eyl 2013 05:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3062
Kayıt: 17 Nis 2006 08:11
Konum: Ah bi Antalya olaydı keşke (Ankara)

Re: Delphi'ye Japonca Dil Paketi Eklemek [SORU]

Mesaj gönderen sabanakman »

Unicode desteği yanlış hatırlamıyorsam Delphi2009 ve sonrasında bulunuyor olması lazımdı.
Şaban Şahin AKMAN
_________________
Derin olan kuyu değil kısa olan iptir. - .


tugsat
Üye
Mesajlar: 132
Kayıt: 04 May 2009 09:30

Re: Delphi'ye Japonca Dil Paketi Eklemek [SORU]

Mesaj gönderen tugsat »

ㅤㅤㅤ
En son tugsat tarafından 07 Eyl 2013 05:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

orhancc
Üye
Mesajlar: 585
Kayıt: 24 Ağu 2010 02:14
Konum: İstanbul / Kadıköy
İletişim:

Re: Delphi'ye Japonca Dil Paketi Eklemek [SORU]

Mesaj gönderen orhancc »

Evet kodu yarım bırakmış ne işse. Bu eklenti Jedinin JCL kütüphanesine dahil olmuş oradan da kullanabilirsin. Dosya adı JclStrings.pas

tugsat
Üye
Mesajlar: 132
Kayıt: 04 May 2009 09:30

Re: Delphi'ye Japonca Dil Paketi Eklemek [SORU]

Mesaj gönderen tugsat »

ㅤㅤㅤ

Cevapla