TCP-IP ile plc veri okuma(modbus)

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
kagakadir
Üye
Mesajlar: 32
Kayıt: 11 Eki 2010 10:52

TCP-IP ile plc veri okuma(modbus)

Mesaj gönderen kagakadir » 11 Eki 2010 11:00

Arkadaşlar herkese merhaba
Delphi 2010 kullanıyorum ve ethernet üzerinden bağlanabildiğim bir plc den bir kaç register değerini okutmak istiyorum
bunu nasıl yapabilirim piyasada bulunan modbus simulatör,modbus pool gibi birkaç program denedim ama okutamadım
bilgi sahibi olan arkadaş varsa yardım edebilirse gerçekten çok sevinirim
iyi çalışmalar herkese

Cevapla